Followers

Sunday, 3 June 2012

Novel online or novel beli sendiri

assalamualaikum..

erkk! aduh, sendawa xegt dunia. .hihi. .bru lps mkn aiscream :). yummy..lapaq kowt, bru balek kls biology. xmsk lagi. .mentang~2 lah Kyra yg kene msk semenjak cuti kolah ni .sila tgok entri ni.

.nak tnya ni, sapa kat sini suka baca novel?? hand's up!! eh, cm lagu korea dh. .huhu..novel mmg best kan! Kyra salah sorg peminat novel, tp, best sesuatu novel bergantung kpd jln cerita dia jugak. .sellu nya novel nih bayak berkisarkan kisah cinta. .ye ah, zaman sekarang kan dh jd kan love love love ni dah jadi WAJIB dah dlm hidup! xtw lah mazhab mana pulak dyrang ikot. .haha. .merepek!

ok, nak tnya korang lebih suka baca novel online ke, novel yg tebal~2 bagai tu, yg harga dia alebih kurang RM 20 egt keatas. .?

bagi Kyra,Kyra lebih sukan baca novel yg tebal bagai tu. .biar pon tebal n belambak muka surat dia, Kyra tetap suka baca. .biar pon time nk exam, Kyra still baca tw takk! pernah sekali Kyra baca novel sampai ngis~2. .ala~2 tgh tgok cie hindustan. .eh,tp, serius gila novel tu mmg best gila~2, kwn~2 Kyra pon ckp novel tu best gila~2, dyrang yg xkuat ngis pon buleyh ngis tw x?.urm, ape tah tjuk dia. .Kyra dh lupa dah. .hahah byk mkn kpla ikan lah tu.hikhok. (xmknpon), Kyra  ufcoz lah ngis~2 dlm bilik sambil peluk bntai musyuk kesayangan Kyra  nih.

yg ni best jugak! Kyra penah baca!
xsempat nak baca  lagi
 
kalau novel online pulak cm mana eh? er, Kyra xpenah baca lagi lalh.. .mmg baca novel online nih menjimatkan duit. .juz bayar duet elektrik n tenet. .to pon mk ayh yg byr. haha. .Kyra rasa baca novel online xpuas sangat. .ye lah cerita dia mcm sekerat je. .tp, jalan cerita dia  tetap  sama.

tp, novel yg telah difilem kan atau di"drama"kan xbest mana pon bg Kyra..seyes xbest! sb kita xmcm hayati sangat pe bnde yg dia cuba sampai kan. .Kyra xsuka novel yg telah di"drama"kan. .kan sekarang nih bk novel~2 yg telah diolah melalui media. .sllunya tv or dipawagamkan. .bergantung kpd org samada nk kritik ape pon. .tp, kite kene lah terima yg positif penat~2 dyrang belakon, t xdpt sambutan pulak.
mendapat sambutan yg hangat. .tp, xbest pon bg kyra
darimana pon sumber novel yg kita baca, xmenjadi halangan minat kita. .xpe~2 teruskan amalan membaca ni walaupon diamana jua..kat tandas?? er, paper kowt. .eh, cop Kyra masih xphm mat salleh bace paper sambil tututut. .kn, xke pelek?! urm,pape je lah

ok lah setakat itu saja. .teruskan amalan membaca!

No comments: