Followers

Friday, 15 June 2012

Deactive akaun fecebook

assalamualaikum semua. .hyep~2. apa kabar semua :)

setelah beberapa hari mood kembali normal. alhamdulillah Kyra dpat merepek di belog terchinta ni. . ahaks. .nampak tajuk di atas! nmpak x!!. bgus lah kalau xbuta lagi. .hahah. .ok, Kyra nk deactive fesbuk buad sementara waktu. .sb kenapa??


dp Kyra msm! sbb i'm not in mood right now!
sbb nk deactive acc fesbuk
1. xnk bazir kn masa di lama sesawang ni. .nk bazirkan masa di twiter je. .tu pon kdg~2 je, sb kite xhot pon. .ahaks.
2. xnk hati lagi sakit.
3. nk jaga mata.  .drp tgok tgok gambaq~2 yg xsepatutnya, walaupon dr kaum yg sama. pada masa yg sama jgak, nk jaga kesihatan mata. .tkot mata lg truk rabun. .susah pulak nk aplly mintak akaunten. .aicett
4. nk jimatkan bill elektrik. .hoho
5. nk focus stdy. because spm around the corner.
6. xnk jd stalker yg buleyh sakit kn hati yg dh remuk bagai ni.
7. xnk jd anak dara yg mls. bese largh bila berdepan dgn lappy ni. .sh xseda diri.
8. supaya dpt kurangkan ke"alpa"an terhadap media massa. hbis kn msa dgn mmbaca buku.
9. mengelakkan diri drp mamat~2 gatal pluss sengal dkt fesbuk.
10. mungkin dpt kurangkan dosa. ye laargh, bila bukak fesbuk kn, msti ade je kite xpuas ht. pastu dlm hati ni mcm~2 lah dok kutuk.kn!

saya kasi bunga ka awak!

urm. tu je largh kowt. rasanya sebeb~2 dia. .

dear all's : soe xdpt chat cm dulu dargh. .tambah~2 adeq kesanyangan Kyra ( are mira, fatin qila, aiman cool, adam affyan n so on largh ). n soe xdpt nk penuh kn notification korang drp aku (wall to wall, like, comment, poke)

harus deactive kn fesbuk demi kebaikan diri sendiri. .dh xde spe nk jg diri kite ni..so, dr sendori argh, kene jage kn. .urmm

cara nk deactive acc fesbuk:
acc setting---> securitty---> scroll ke bwh ade dia tulis (deactive facebook)

ok. bubye. Kyra akn bukak fesbuk ni semula bila nk tya hmwok disaat kredik xde. .ahaks.

1 comment:

aNGah mAchE said...

haha yeahhh ! good jgk di saat kreidt xdek kiki ,

http://angahmache-aidil.blogspot.com/2012/06/angah-jadi-chef-biar-betoi.html