Followers

Wednesday, 8 August 2012

Berbuka puasa with them!

assalamualaikum. hollah. apa kabar blogger sekalian :')

ok. Kyra tahu, yang Kyra mmg xsedar diri. dh tinggal berapa minggu je nak trial SPM.  lepas raya cuti seminggu then terus exam. ohhh. nampak nya xraya lah. konon lah kan xraya. .padahal dah plan dgn member awal~2 lagi. kemain gituk.. ehee~

soo, hari jumaat lepas yg bertarikh **** (terlupa lah pulak) kiteerang pakt ramai~2 satu kelas berbuka puasa di rumah cggu Hasanah.our beloved teacher. walaupon dia xmengajar dah kat sekolah kami. 
lepas habis je kelas tambahan BM dgn Cgu Hasanah kiterang p solat asar dulu. .ade sesetengah yg tolong cgu masak. ehh, masak lah sangat, padahal beli je. ehee~

geng~2 kiterang lps solat then p bazar ramadhan dekat tmn pglima kejup. semua pakat garu kepala. nak beli apa? last~2, Kyra decide call cgu. biasalah kalau ade urgent mcm ni mmg Kyra amt lah permurah hati dgn kredit, ehee. last~2 cgu suoh beli ais ketul je. pon boleh lah..

lepas dh beli. kiterang lepak dpn rumah cgu. borak~2n xtw nk buad apa. ok, it's time to photo shoot. shoot guna pistol gamak nya. ahaks. gurau je.. 


wardah n sharifah :)

weee.. :)


buad muka cumel

dah tiba waktu magrib, ank dara xelok duduk kat lua time magrib. so, masuk dalam rumah tolong apa yg ptot.
ok.., it's time to "melahapp" auuummm. nyummy

pizza. nyum nyummm





sesungguhnya selepas je bukak pose tu perut  Kyra kemain muncit. aiyakk. sunnguh Kyra mkn kemain banyak. kawan~2 pon hairain. badan kemain kurus keding mcm lidi tapi bila makan mcm orang yang daah xmakan selama sebulan . sungguh. xtipu. 

nk twu Kyra makan apa? pizza sepotong, tom yam, nasi, ayam goreng 2 ketul pastu nasik tambah. 
kenapa lah time tu Kyra mkn kemain bayak lagi. ehh, cop, ini xbermakna Kyra tamak ok.. ni disebabkan tensyen. bila tensyen makan bebanyak. sedap ooo. ehee. xtw sejak bila jd cm tu. hurmm
n u know what?  Kyra lah org yg last sekali habis makan. omg.., banyak sangat kah aku makan? - - '

any way berat Kra xbertambah pon puasa ni. kurang pon x. tetap kekal sama mcm berat sebelom puase ni. ahahahks.

ok. i need to study dear. bubye. tengs for reading my "cikai" entri. :)