Followers

Monday, 29 April 2013

Tahniah.!

assalamualaikum...

ok, sekian lama x menaip, dan hari ni mata, otak dan jari jari benarkan saya utk menaip. haha. 

tahniahhh to myself. :)

alhamdulillah, setelah sekian lama menanti, akhirnya dapat jugak. 1st time check macam tak percaya. bukak mata besaq besaq bru nampak tulisan "TAHNIAH" senyum melebar aku. mak lah org pertama yg thu aku dpt matrik. 

dan saya ingin meminta maaf kepada kawan kawan saya, sbb Kyra ckp, kyra xdapat. hehe. sekali sekala tipu. maaf maaf maaf

dengar cerita kat matrik perlis tu ramai student  akaun. boleh dikatakan 80% student akaun, 20% students aliran sains. hm, mesti banyak saingan.

dan untuk sekian kalinya, terpaksa berpisah dengan buah hati. ok sedehhh T.T

apa apa pon, wish me luck. :)

Tuesday, 9 April 2013

Dunia Kerja

Assalamualaikum

ok, hari ni kyra cuti. ada masa jugak menjenguk blog yg dh lama tak di 'upgrade'dn di 'renoved' kn. haha. maaf sibuk kerja.

hari ni nak kongsi cerita pasal DUNIA KERJA saya.!
alhamdulillah pejam celik, pejam celik dh lama jugak kyra keje kat sittu. hampir 3 bulan. dapat lh kumpul duit sikid. tapi bila dh keje mmg tak de masa utk family, ade pon sikid je. tak mcm dulu. boleh keluar sesame :'(

keje kat situ mmg best gile.. dh macam adik beradik je. tapi, satu je benda yg tak suka, bnyak sangat parut kat tgn ni. :'( tangan asyik kene oven je memanjang. woaa, mcm dh kene cakar harimau. ohsemm.! =='

btw, tengs to Linda sebab mengesyorkan aku keje kat situ dulu. and tengs to kak eyda (k.ngah),ila dn faten. suatu hari nanti mesti aku akan egt korang. kenangan kat kedai Mini Comel Econsave. love it.!

Mini Comel satff :')


ini mereke.love uoalls :*


Faten Norshitah si comel


adeq si tingtongg. wehee ;p

Friday, 4 January 2013

Mohammad Hasrudzi

assalamualaikum pembaca sekalian. ehee


sapa ni dalam gambaq ni? ehee. dia pkwe kyra. alhamdulillah sekarang 5/1/13 dh 6 bulan kami bersama. harap~2 lah hubungan kami sampai ke jinjang pelamin. amin :)


Kyra sayang dia sangat. keyh. sapa nk curi dia /kyra tumbuk dia. haha
dia banyak bersabar dengar perangai and kerenah kyra. xpenah melenting. dia tahu saba saba saba.! Kyra pulak tak habis~2 nak moody memanjang. sometime moody dgn org len tapi dia pulak jadik mangsa. kesian dia. soe eh awak.

dia jugak paling mengada dengan Kyra. haha. gedik weyh.. haha. kejam. org suruh stdy nak text jugak. Has pandai buad Kyra tersenyum.pndai je dia bodek, melawak dgn Kyra. haha. pastu mula lah Kyra senyum sorang~2. senyum tu bukan gila, tp pengubat rindu. haha.


walaupon kiterang berjauhan tak menjadi penghalang utk kiterang cple. jarang sangat jumpa dia. bila dah jumpa lepas rindu habis~2. tapi xhabis pon sb nanti rindu tu datang balik. huwaaa :'(

cinta jarak jauh ni perlukan kepercayaan dan kesetiaan. insyaAllah semuanya ok :)