Followers

Tuesday, 8 May 2012

Tutti Fruitti

heyy suma...

.tibe tibe je kan malam malam buta macam ni nak taip taip keybord nih. . dah macam bunyi pop corn dah. . nasib baik tak guna typewriter. .aduhhh. dan pada masa yang sama, lagi 2 hari lagi nak exam pertengahan tahun.. hamboi3 kyra oii.. relex nya.. buku 1 apa pon xsentoh lagi.. kemain pandai nohhh.. (pandai lah cgt kan).

tengah dok baring+golek golek kat katil kesayangan nih sambil teringat kenangan manis Kyra gn Capital S tu(actually xde rr manis sgt cm korang).. sweet x kiterang nama mula huruf S.. Shakirah + S***** (sapa lah org tuh).. back to our story-----> tiba2 kepala nih teringat pulak nak rasa Tutti Friutt.. pena dga kan.. alahai, xkan xthu kowt.. tengok rupe pon dah tahu sedap.. yummy.. meh kyra tempek buad conoh kat korang sat.. jup nohh.., nk p cari kat en google kesayangan kita nih.



arghh.. tolong tahan nafsu saya... karang gigit jugak jari ni sebab xthan tgok ace cream g sedop sampai menjilat jari nih..

1st: nak ice cream yang mana?? tekan je..


xpon yang ni
2nd : kita pilih kita nak yang mana


3rd : timbang n bayar

last : makannn!
ehh. dh jadi macam tutorial pulak nak makan kat Tutti Fruitti nih.. hik hik hik.

Kyra nak tanya.. sapa kat sini pernah rasa Tutti Fruitti nih?? erm.. untunglah korang dapat rasa.. Kyra kedai dia pon xpernah jumpa lagi.. jumpa kat dalam you tube je.. alaaa., yg lagu Najwa Latif tu.. Cinta "facebook" adakan.. diarang date kat Tutti Fruitti.. er..., geram naa.. mama mama nak nak nak.. aduhh, tahan je lah nafsu yang tengah membuak buak nih..

Kyra harap sgt ada org bawak Kyra p sana.. makan2 sampai kenyang n perut pon bertambah cumell.. :)
ok lah, kyra nak stdy pulak.. doa kan Kyra keyh.. lupp u Capital S.


No comments: