Followers

Wednesday, 23 May 2012

Tak payah nk cover~2

assalamualaikum.. kak leha.. oo, kak leha..
haha. awal2 dah gile..


ok, mak jemah nk tnya nih.. sapakat sini ade boyprend n geprend?? ada kan ada kan.. kalau xde pon. ok lah "ex-boyprend n ez geprnd". kompom ade..

korang kalau nk "meeting" a.k.a "dating" kan mesty korang cuit sana cuit sini.. I tampar U, you tampar I., auchh.. ecece.. so sweet, hahah.. eh, dia sengeh pulak.. mesti teringat kn.. (tibe~2 rase menyampah pulak) haha.. oukeyh.. stop sengeh~2 kambing tuh.. korang mesty cver cver bila dpn boyprend or geprend korang kan.. eh.., xkn nk tunjuk keburukan kita kat dia kowt.. mest lah nk tunjuk yg molek molek je.. 

betoi dak.. haha. bagi kyra. xpayah lah kita nk cover cover nih.. ape guna.. korang couple nih mesti lah nk ke arah 1 ikatan yg sah kan (kahwen).. nanti time kawen korang thu jugak perngai~2 pasangan kita.. nanti karang bru lah kite thu yg dia ni jenis main kayu tiga, n so on.. kan baru menyesal..
"mak jemah dah cakap dah, tapi xnk tgar.."


so, bagi pasangan yg couple~2 ni xpayah lah cover~2.. eh, tpi kalau nk sendawa or kentut tu cover lah jugak ek.. malu kowt.. nk cover tgok keadaan oukeyh.. tgk cm kyra xpayah nk cover~2 eh.. gelak lah sederas mana pon.. ade dia kisah.. haha. 

that all for my bebling today.. stdy biology pulak..last paper for mid-year exam

No comments: