Followers

Monday, 30 April 2012

Melancong

assalamualaikum sume.. hey yoo.. what up haa!!

hamboi cik keyra.. tdi dekat kelas kemain ngantok.. dh tersengguk sengguk dah time akaun tdi. maklum lah dh pukul 2 lebih.. mana x na mengantok.. bile balik rumah cergas pulak.. aikk., apee ke pelik nye?? ntah2 malas belajar kowt.. ayokkk.. bangun lah shakirah.. SPM!!

haaa.. dah bace kan tajuk kita pada hari ini,.. yes.. MELANCONG.. siape pernah melancong.. xkisah lah sama ada luar negara or dalam negara kita sendiri.. wooow, bayak nya pernah pergi melancong.. mesti best kan..

huh?? kyra?? urmm. actually kyra xpernah pon pergi melancong ni.. hanya duduk meronda di area perak negeri yg ku cinta ini.. what!??? x percaye.. ikot suke lah ( touching lah pulak). yess.. seriuslyyyy kyra xpernah pergi melancong..

niat di hati . ok cuti ni kite pergi sini,sana,situ, .. last2.. ok hanya berteduh  di bawah bumbung rumah xpon dalam bilik.. itu sahaja.. copp., lupa nak ckp. waktu kecik molek dulu pernah lah kyra p pantai merdeka.. time tu kecik lagi oukeyh.. 1+1 pon xtahu berapa.. umur kyra time tu maybe dalam 1 or 2 thun.. kyra xegt ape2.. hanya gambar je yg jadi kengan..

kalau lah kyra di beri peluang untuk melancong kesana kemari.. paling cikai pon dekat dalam negeri pon cukup lah.. kyra nak sgt pergi langkawi, cameron highland, genting n so on lah.. yg sabah dan sarawak tu lain kali lah kowt.. kite pergi ronda semenanjung malaysia cukup lah..

kebetulan pulak member2 bru balek dr Cameron Highland.. so izinkan kyra menempek gambar diaorang.. all my fwend.. really2 love them :)




ok.. tata tata

No comments: