Followers

Wednesday, 25 April 2012

Masih Cetek kah Ilmu ttg Blog??

assalamulaikum sume.. hahaha

err... apa yg nk kyra kata kan hari ini. mesti korang xpercaya.. ya ya ya.. mmg kyra xreti nk guna blog ni.. walau pon kyra tlh guna blog nih hampir setengah thun.. kyra msih terkapai2 di awan2 nano..

bila kyra bukak blog org.. ohhh. tidakkk!! kemain cantik nye blog drang.. arghhh. aku jelous.. mcm mana dyrang buad tu.. aish.. knapa cetek cgt aku ttg IT.. ayt itu lah yg sllu keluar dr benak hati kyra ni.. dekat hati ni kemain kuat jelous dia.. tegok lah blog kyra yg huduh ni.. follower pon ciput je.. ini tidak adil tidak adil (mula nyanyi lagu yuna)



bila hati meronta2 nk thu mcm mana diarang punya blog blh cnik2 macam tu.. mula lah tgn ni trkedek kedek tgok tuto.. selalunya tgok tuto kak lyssa lah.. kat situ je lah yg kyra thu nk tgo tuto.. bila dh tgok.. bru thu.. oooo.. begini.. ooo.. habaq lah awai2.. haha.

pastu mula lah kyra nk tertonggek tonggek dpn komputer ni nk buad jugak.. aikk..pasai pa xjadi ni.. nmpk cgt xreti mk cik kita sorang ni.. er.. last2. erghhh bia kn je lah..

yang pling xthn., ade seorang budak tu ckp " akk., blog akk serabut lah.. meyh adek buad kan"
hamboih2, ehh.. ini blog gua.. suke aty lah.. hati mula lah panas yg amat2.. ermm... dia bolah lah guna SKIN.. tp., skin pon ade keburukan dia jugak.. cantik mmg cantik.. tp., cer tengok tulisan dia.. makk oiii.. kcik nya... terpaksa lah kita buka mata kita ni luas2 mcm nk terkeluar je.. org tgok pon tkot.. lgi 1, guna skin ni payah sikit(bgi kyra lah).. sb.. kdg2 nk cri tpt nk follow pon.. "ehhh.. mane dia ni.. xnk ksi aku follow kew?? karang xfollow merajuk pulak"

main ambil je.. cth : skin blog


tapi secara conclusion nya., mmg kyra msih terkapai2 dlm dunia blog ni.. buad masa skrg kyra xnk active dlm dunia blog.. hnya sekali sekala je post2 antri bodo bodo ni.. lps habis SPM insyaallah kyra nk touch up habis2 blog kyra ni.. (errr.. cm reti je)

ok.. tatata.. have a sweet dream ya.. :)

No comments: