Followers

Sunday, 15 April 2012

Bila perempuan dah mula sayang

assalamualaikum sume.. ape kabo? bhaha..lme dh kyra xtaip2 kat blog kyra nieyh..

spe kt sini yg xpernah bercinta.. pling tidak pon pernah jatuh hati..  tipu lah kan kalo perasaan ni xde..

perempuan bila dah sayang mcm2 di buad kn..

dia akan berasa cemburu.. time tu mula lah dia nak mula muncung mcm itik.. kemain cantik ag muncung mulut dia. bila dia cemburu dia mula lah nak serang sini sana.

dia akan selalu ambil berat pasal si boy nieyh.. dia akan selalu text si boy ni ckp
awak dah makan??
awk sihat x??
awak ada dkat mana nieyh??

dia akan selalu dgar masalah si bo nieyh.. walaupon dia rasa cm menyampah dgn cerita gntook dy tuh.. dia ttpa dga ksi sampai habis.

dia akan selalu nak berkepit 24 jam dgn boy nieyh.. tp xde lah sampai 24 jam sangat.. hampir 24 jam.. bila dia berkepit mula lah nak manja2 dgn boy nieyh

anyway girl nieyh pemalu orang nya.. dia xkan kasi tw yg dia suka bo nieyh scra straight to the point.. dia akan  cuba cari artenatif lain. contohnya, mula ckp saya syg awk sbg kwn.. ksi hdiah kat dia n so on.

if dyrang dah xtahan cgt dh.. dia akan berterus terang.. tapi itoe pon dlm keadaan g teragak2.. e lah mana tdk na tkot cnta di tolak.. tepuk sebelah tgn t xberbunyi lah plk..lain lah main sep sep sep tom tom tom. kn kn. berbunyi gitukk. hahhax.


No comments: