Followers

Tuesday, 4 December 2012

Segmen : Tell Me Your Wish

assalamualaikum semua. :)

pagi~2 macam nih xthu nk buad apa. tetiba ja bgun awal~2 pg macam nk stdy je. padahal SPM dh habis dh pon. buang tabiat agaknya. hum. seperti biasa bila mghadap komputer bukak fesbuk, twitter. tu je. pastu main game sat. pastu dh blurr,xtw nk buad apa. tetibe je baru teringat yg Linda ada tag tentang segmen yg dia join "Segmen : Tell Me Your Wish" so, ape lagi. let me start the story. cewaahhhh



klik sini ya adik manis :) "Tell Me Your Wish"
tarikh tutup 25/12/12

humm, wishh?? nak wish apa ek untuk thun depan. wish utk thun ni pon xterhajat lagi. xpe lah. bukan semua benda yg kita boleh capai :)

wish Kyra untuk tahun 2013 ni, Kyra nak moto sebijik. sebijik je tw, kalau dapat berbijik bijik pon xpa. lagi suka. ahaks.XD kalau nak thu kat rumah Kyra ade moto sebijik je. tu pon moto ayah. moto RXZ. aiyakk, bukan xboleh nak naik moto RXZ tu cuma xsopan kowt bagi pompan. agak "ketonggekkan". ahaks >,< lagi pon dah jenuh dh Kyra bodek ayh Kyra nak nek moto tuh. xde nak kasi nye. moto tuh dr ayh bujang trantangtang lagi. lame kowt. byk berjasa. egt lagi naik moto dr KL smpai lah ke kampung. waa~ bhaya tuh. dh la time tu kyra gn adik kecik molek lagi. humm, abaikan.

motor rxz ayah

ehh, ni knpa byk crita pasal moto ayh jer. terlebih pulak. humm, untuk wish Kyra utk thun depan yg nak moto sebijik tuh. bukan apa, senang sikid kalau nak p mana~2, xpayah nak nyusahkan sapa~2. nak pi kedai pon rajin lah sikid. xde lah baloq (malas). kalau boleh nk beli moto sendiri. tapi half, half dengan parents. jenuh lah kalau Kyra sorang nk bayar. student lagi kan. dr mana pulak nak "rompak" duit. ahaks.

bagi Kyra dapat moto pape pon xpe. asalkan boleh guna dan masih berfungsi dgn baik. xde lah meragam bagai. tapi, jgn kasi moto mainan je. moto mainan belambak kat rumah. cuma xboleh nak naik je sebab kecik sangat. nak drive pon xleyh. ok dah start merepek.

moto hiasan yg ada kt rmah

dan xlupa jugak saya nak tag kan kpd Nadia. harap dia pon join jugak segmen yg menarik lagi kebabom ni. ehee.

cukup lah sampai kat situ rasanya. harap~2 lah tercapai harapan Kyra untuk tahun depan. kalau sapa~2 nak sedekah moto kat Kyra pon boleh. ehee. k lah. assalamualaikum :)

2 comments:

Scha Aye Jay .. said...

okay , thanks for join .hope ypu're wish all come true . good luck for the bike

check your link here
http://blackpixiestale.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-tell-me-your-wish.html

Scha Aye Jay .. said...

segmen telah ditamatkan

http://blackpixiestale.blogspot.com/2012/12/segmen-tell-me-your-wish-tamat.html