Followers

Thursday, 29 November 2012

End of The Story

assalamualaikum

weeee..bestnya dah habis espiyem. yahoo. dah ringan sikid kepala ni. dh xde dh formula yg perlu di hafal. yess. semua dh buang dlm tong sampah. ehee. last day sekolah hari rabu 28/11/12 time exam paper akuan. tapi bila keluar dewan tu.xrasa apa~2 pon. hati batu betoi! ahaks >,<

last day tu jugak rasa malas nk balik rumah. kebetulan time tu hujan. ape lagi melepak je lah kat sekolah sampai pukul 6 lebih. time tu lah kiterang mula menconteng baju sekolah zamir dgn tanda tngan ala~2 hot gitu. err, tolong lah phm jemah.

ade pon tanda tgn kyra. ahaks >,<

lepas ni mesti kyra akan rindu nak bgun pagi~2 pakai bju sekolah warna purple. sampai sekolah mulakan job sebagai pengawas. hari isnin mcm biasa urus bdak~2 pengawas. tmbah~2 handle budak yg jd amcee.  bla bla bla. 

n nanti msti aku akn rindu jadi pendengar setia Linda. walaupon cerita karut dia. ahaks. linda oh linda. 

banyak sebenarnya kenangan kat sekolah. kenangan kena denda dekat tengah~2 dataran. waaa, rindu~2.tolong lah phm. buad malu je kene jemur tengah dtaran dgn matahari terpacak kat ats kepala. =='

kepada sahabat~2 kyra yg dpt PLKN. thaniah keyh. terutaman Wardah. egt ye, pesanan aku dlm Surat Cinta tuh. wajib keyh! love you. n kepada Muzamir Syahiran yg mnjadi pujaan budak~2 junior kat sekolah. selamat membotak kan kepala. habis lah rambut K-pop hang tuh. ahaks >,<

harap~2 kita xkan berpisah. masih berhubung.waluapon dengan hal masing~2

salam rindu untuk semua <3

2 comments:

Siti Nurazlinda said...

Wahh ~ Ada nama saya lagi? Alahai, terharu sangat beb. Bila bila pun still boleh jadik pendengar setia aku kann? Call je, kan free :p Btw, thanks for everything kawan ! Aku hargai semua jasa unk >,< Goodluck dalam apa pun bidang yang unk ceburi.

cik keyra said...

aku mana ada buad apa~2 kat hang. just jadi punch bag hang ja. hihi. hang pon sama. keyh. muahhh :*