Followers

Monday, 17 December 2012

Nak Chocalate Lagii!!!

assalamualaikum. 

dah lama jugak xmengupdate blog ni. kesian blog. di anak tiri kan. asyik layan twitter je. hihi. bukan apa, niat dlm hati mmg nk update blog, tp, cuma xtw nk post pasal apa. baru hari ni dapat idea.!

so, seperti tajuk kat ats uh "Nak  cekelat lagi!!" see! dh nmpk mcm org dh ketagih dh dgn cekelat tuh. dan mcm org pemintak sedekah dah. haha. ksian.

boleh katakan kebanyakan penduduk di bumi ni, suka kan chocolate. sama lah mcm kyra. semenjak cuti sekolah ni asyik dapat chocolate je. ape lagi, mmg muka happy gila lah. mcm orang baru 1st time rasa kenikmatan makan chocolate. hihi

last day sekolah 28/11. Keyra suruh Nizar, classmate kyra beli kan Cadburry. nak jugak!! time tu tgh hujan, gagah dia p redah hujan tu sb nk beli kat kyra. kesian dia. tu lah sapa suruh janji lagi. kyra pon xtwu mcm mana boleh nya teercetus perjanjian yg dia nk belikan kyra cadburry uh. selalu masuk kelas, mintak kat dia.  kyra cakap "Nizar! mana cadburry aku?" nizar selalu ckp, "nanti aku bagi lah. kalot lah hang ni" haha. last~2 dia beli jugak, tu pon penuh dgn desakan kyra. haha. kejam betoi kyra. papepon terima kasih Nizar :)

tetibe terluir...

pastu time exam ape eh, xegt lah hari ape tah. rasanya last day sekolah kot. time exam Akaun.  merempat kjup kat rumah Linda, p melatak kejup kat rumah Linda. haha. kasi muncit perut. pastu dia kasi cekelat Daim  import dri Langkawi. weyhh, cekelat tu sedap ohh. Keyra kalau mak cik kyra p kursus kat sana mmg pesan kat dia suruh beli cekelat daim banyak~2. kasi rongak gigi pon xpa. jnji dpt mkn cekelat Daim tuh. hahaha. pastu adik Linda yg kecik molek uh kasi makan cekelat Tolebrone. aumm, yummyyyy~

  
 

cuti tu pulak jiran Kyra kat belakang rumah ni kasi cekelat ape tah. import ari Ireland. anak dia belajar kat Ireland. rasa nya amik kos medic kowt. ntah lah. anak dia, yg kiterang panggil abg Syafiq tuh post lah cekelat tuh kat taiping. jauh kan taiping dgn Ireland. jauh nya. mesti best dpt smbung belajar kat luar negara. sambung pasal cekelat tuh. wohhh., sedap doe cekelat tuh. dia ala ala cekelah cadbury black forest tapi cekelat ni dia just ada kacang hazel dan kismis. dia kasi banyak. apa lagi., bia Keyra perabiskan semua. hihi

kotak je yg mampu tanyang kat korang. banyak lgi. hihi

yess! mmg Kyra suka chocolate pon. suka sangat~2. tambah tambah org yg ada tekanan darah rendah mcm Kyra ni. mmg bagus makan chocolate. boleh tmbh tekanan darah. and for your information, chocalate ni xmenggeukan pon. banyak khasiat dia. xpercaya cer korang search google.

ok lah. sampai kat situ je. selamat bercuti kawan kawan :)


No comments: