Followers

Friday, 13 July 2012

Hari Sukan 2012

assalamualaikum. hyee, mornink all..
percaya atau x saya bgun awal~2 pgi ni. .minggu cuti pulak. haishh, buang tebiat ke budak ni. hihi.

ok, hari ni nak cerita pasal hari sukan yg sudah hampir 2 minggu tamat. kesian baru ada masa nk cerita pasal hari sukan yg dal tarikh luput. .bace je lah.. hihi *mintak simpati*

tahun ni bulh katakan Kyra active jugak lah dalam sukan. .xmcm thun~2 lpas. prgi je latihan rmh sukan tp, xmsuk ape~2 pon. .buad penat je pergi kolah dh lah kayuh basikal. tp, xpe ade manfaat dia jugak. .dapat sihatkan badan yg dah kuroih nieyh.

nk tayang sat!

kyra masuk lempar cakera,lari 4x400m,800m n kawad rumah biru. .yg 800 meter tu xdapat madle pon. yo lah, kyra mana pernah lari sampai 800m xhenti~2./ woooo, semput. at 1st time rasa xcya je yg kyra dapat 800m. mimpi ke apa. .serius xcaya. .mana x nya, kyra xpena msuk lari dlm acara sukan, tetibe je sukan thun ni kyra amek bhgian dlm lari. .cgu bila dh kenal tu, pakat tulis nama je. bese lah bajet hot *sila muntah*

cakera : nmber 2, 4x400m : number 3, perbrisan kawad kaki rmh biru : nmber 2. ok lah tu kan~~

kawad kaki : let me tell u all. ok
actually mmg penat gila nk mengajaq org kawad kaki ni. .actually kyra just pegang sepanduk je pon. tp, kyra jugak kene buad hias~2 tok budak tu. .n kyra kene aja kawad. what?? unbelivable kan~ ahahaks. .mmg tensyen dgn bebudak tu, tp, msih dpt dikawal emosi ni. seb bek, kalau x habis bebudak tuh benci gila~2 kat kyra kan. ahaks.

aku, yg bwak sepanduk tuh. weewee

cumel x bebudak kawad

pada masa yg sama, kyra pon kene "make-up" khemah rumah biru. ohsemm! cantik. .kiterang buad tema lady bird kat khemah kami tuh. .a'a betul korang ckp, ladybird mmg warna mrh hutam, tp, kiterang transfom kan dia jd biru n hitam. cntik jugak. .auww~~.kiterang balek sampai pukul 7 kowt nk buad bnda ni semua. pg n petang dok p sekolah., mmg ohsem argh!! 


thun ni, kiterang fight gn budak rumah hijau. xtw kenapa anti sgt dgn rmh hijau. kiterang pakat~2 rmh biru, kuning n merah buuuw kat rmh hjau. .dulu kiterang anti dgn rmh merah. bagai~2 lah..

keputusan : merah, hijau, kuning, biru

walaupon biru last sekali, its so k. sbb kyra rasa kyra xsumbang byk dh. .tp, apa kan daya. bebudak lain xnk sumbang kan. hahah. .n tahun ni last  kyra sambut hari sukan kat sekolah. hope miss this moment.!

bubye!! lupiu dear

1 comment:

Sheila Nasir said...

do follow my blog ya.. :)
http://sheilanasir.blogspot.com