Followers

Tuesday, 17 July 2012

Dear you....

assalamualaikum. hye all's. muahhh ckid. yg laki tuh, xpayah dok mngada noh. ehew.

intro utk ramdhan :  diramalkan lagi 4 hari nk sambut ramdhan. .harap~2 lah kyra sempat sambut ramdhan. .n alhamdulillah Kyra dh hbis ganti puase utk thun lps. .ehew. .so, selamat menyambuk bulan ramdahan. .jadi lah jutawan di bulan Ramdhan dgn mengumpul byk~2 pahala. :)

waktu fom 4..saja nk tempek kat sini. ahaks.

back to our topix.

.humm, actually xtw nk mula mcm mana. mklum lah kite pemalu. aww~. .konon lah kan. .senang cerita . 
I MISS YOU! 
siapakah?? ehemmm, bia lah rahsia. .aicett, rahsia lama~2 akan terbongkar jugakkan. .sama ada cepat atau lambat. nnti bila Kyra dh bersedia nk kasi tw, kyra kasi tw korang ehh. .eheww~~. actually kwan~2 kyra pon xtw yg kyra angau kat sapa. .ehew~~. secret~2. csin kyra yg laki tu je thu. .tu pon terkantoi gn dia. .aww~~ malu lah  kitew. .ahaks. 

.sserius rindu dia gila~3!!hambek kau. .actually kiterang xpernah meet pon. .percaya x! mana xnya. dia duk jauh. .tu yg susah nk jumpa tuh. .actually rumah dia area sini~2 je, kamunting. .tp, dia tgh study. .humm. .seyes xpenah jumpa dia. .xpena face to face gn dia. .selama ni dok text je gn dia. .dga suare dia pon blom. .ahks.

bila dh rindu tuh., kyra stalk fb dia.! biaq p lahh, bape byk kali pon. kisah happa. .semenjak ni lama xnmpk dia on9. busy lah kowt. .ahaks. .busy lah cgt, mcj kyra xpe pulak. tgok gmbaq dia. .yess!! kyra dh angau. .sampai tumbuh jerawat gatai bwh dagu sebelah chipmores yg molek nieyh. .aiyooo. .

a smile for you dear. auchh.~

.hari jumaat ni sebelom bulan ramadhan nk jumpa dia. .first time meet cm ne ek? auchh. malunya. *kegedikkan*

n selama bulan ramdhan ni berlangsung, kyra x text dia. .aishh, rindu tu mmg lah. .tp, untuk kebaikan kyra jugak. .kalau asyek text dia je. .kyra rasa lebih byk text dia drp baca buku. .spm minah oi..! dia ckp, xpa. untuk kyra" auchhh, terharunya,, *sila kasi penyepak*. kyra x text dia pon ade sebab. sbb dia. sila tgok di bawah.

puasa --> raya --> trial --> spm --> enjoy

no time to play anymore. just focus in the class. no time to cple? huh? buleyh kowt. cuma pandai bhgi kan masa. ahaks. >.<, no time to facebook. .huh? .buleyh ke aq nieyh. .ahaks.

dekad perpustakaan awam. rjin kan. 

dear you : i miss you  a lot dear. .arghh.. .setakat mecej xcukup. .ahak. *menggedik* (patut lah ada jerawat gatai)

errr.. rasa mcm nk tempek je gambaq dia kat sini,. ,arghhh. .miss u. .ahaks. .biaq kyra tayang si dia tu.

ok lah. .that all for today. .i nedd to read a book. *berubah lah minah oi, td kan dh kene ceramah dah* 
bubyei. .i luphiu dear..


No comments: