Followers

Tuesday, 10 January 2012

contest : "CARA KAU MENGAYAKAN SHAWL"


my first new contest...utk up kan my follower...hahaha...hope x ksah...nk join???...

* STEP y kne ikut :
  • follow blog kyra n my partner fiqa
  • letak BANNER di atas dalam entry korunk
  • lampirkan bersama "1" pic korunk y mgayakan SHAWL
  • hanya secara individu je taw
  • tag pada 3 org rakan 
  • jangan lupe letak link pic korunk kat comment

* HADIAH :
TEMPAT PERTAMA
topup RM 20 

TEMPAT KEDUA
topup RM 15

TEMPAT KETIGA
topup RM 10
                           
- tarikh tutup belum diputuskan lagi
- contest ini akan dibatalkan jika penyertaan kurang daripada 25 orang
- pemenang akan dipilih melalui berapa ramai orang yang like pic korunk....so,,promote la pic korunk at
   member2 yang lain
- sila beritahu jika mempunyai sebarang masalah
- file pic korunk akan di update nanti...ok

"RAJIN2LAH OPEN BLOG NEY UNTUK MENGETAHUI PERKEMBANGAN CONTEST" 

* sponser contest ney amat d'alu-alukan


~ok kepada yg spa2 yg dh join cntest nieyh.. korang blh jenguk kat sini.. ok trima kasih :)


#tambahan#
kpd sesiapa yg xboleh na bkk blog mbe kyra (fiqa) korang kene sign out dulu akaun korang..
n then bru boleh bkk.. dy akn kuar satu ayt dekat kotak warna mrah tu.. ok.
buat sementara waktu ini., blog dy alami "ksakitan" huhuhuk.

11 comments:

Schaza said...

http://sharifahnabilahselamanya.blogspot.com/2012/01/contest-cara-kau-mengayakan-shawl.html

Schaza said...

aii ak sorg je ke yg join..
x dpt smbtn ke??

cik fieqa :) said...

http://cikfieqa94.blogspot.com/2012/01/cara-kau-mengayakan-shawl.html

cik keyra said...

agak nye lah.. n agak sedeh lorhhh

๑۩۞۩๑мʋƨғιяαн cσяиɛттσ๑۩۞۩๑ said...

http://nuwmusfyraah99.blogspot.com/

cik keyra said...

tengs ya kp spe yg sudi join :)

eyna shakira said...

http://my-pinkdiary.blogspot.com/2012/01/contest-cara-kau-menggayakan-shawl.html

eyma anatoitte said...

Kamik pon sertak jugak !
http://gadis-photographer.blogspot.com/2012/01/contest-cara-kau-menggayakan-shawl.html

Eyma Anatoitte said...

http://gadis-photographer.blogspot.com/2012/01/contest-cara-kau-menggayakan-shawl.html

cik keyra said...

tengs coz join.. ajk mmbe2 lain sme yer..

Nasha Nadia said...

nad nakk jugax orait.. hee~
http://nashanadia.blogspot.com/2012/01/contest-cara-kau-mengayakan-shawl.html