Followers

Monday, 29 April 2013

Tahniah.!

assalamualaikum...

ok, sekian lama x menaip, dan hari ni mata, otak dan jari jari benarkan saya utk menaip. haha. 

tahniahhh to myself. :)

alhamdulillah, setelah sekian lama menanti, akhirnya dapat jugak. 1st time check macam tak percaya. bukak mata besaq besaq bru nampak tulisan "TAHNIAH" senyum melebar aku. mak lah org pertama yg thu aku dpt matrik. 

dan saya ingin meminta maaf kepada kawan kawan saya, sbb Kyra ckp, kyra xdapat. hehe. sekali sekala tipu. maaf maaf maaf

dengar cerita kat matrik perlis tu ramai student  akaun. boleh dikatakan 80% student akaun, 20% students aliran sains. hm, mesti banyak saingan.

dan untuk sekian kalinya, terpaksa berpisah dengan buah hati. ok sedehhh T.T

apa apa pon, wish me luck. :)

No comments: