Followers

Saturday, 22 September 2012

Sudah bergelar "Hajah"

assalamualaikum semua. bertemu kembali dalam drama ***** . k stop merepek Kyra.

nampak kn tajuk kat atas tuh. "HAJAH"? siapakah yg bergelar Hajah??
haruslah Kyra. this owner blog. alhamdullilah pagi tadi Kyra selesai menunaikan Haji. sb tu dapat gelaran Hajah. (Hajah Shakirah)

percaya x? pelisss, caye lahh *muke merayu

hahhaha, jgn dilayan dengan kerenah Kyra yg merepek ni. bukan p Haji pon. niat di hati mmg nk p, tp duet nya tidak mencukupi. sape lah yg xmau p melawat tempat suci tu kan. 

actually nk cerita, kat sekolah td ade buad "Kusus Haji". mmg best sangat!! xtipu. rasa mcm p Mekah n Madinah betoi~2. 

soe xde gmba sb semua xbawak camere.

xdapat Kyra bayang kan kalau Kyra p Haji. bukan apa, keadaan Kyra kat sana. mesti kene himpit bagai.dh lah kat sana ade ramai umat Islam dr pelbagai kaum, negara n so on.  walaupon it is just an acting or practicle tp kita boleh amek maanfaat dia. such as, bila exam ttg Haji ni nanti senang sikid nk jawab, sebab dh nmpak gambaran keadaan di sana.  Harap~2 lah kali ni kalau exam keluar bab haji boleh jawab.


bila tgok kwn~2 perempuan pakai telekung n kawan~2 lelaki pkai ihram nmpk sejuk je mata memandang. hati pulak jd dup dap dup dap bila pandang kaabah. walaupon kaabah tuh bukan kaabah betoi~2. kalau lah kaabah tu betoi~2, agak~2nya banyak wishlist yg Kyra nak mohon. hoho

tp, serius best gila., ni jelah yg Kyra mampu kongsi pengalaman gn korang. :)

No comments: