Followers

Monday, 28 November 2011

blog baru :)

assalamualaikum.. sume

hhahahah.. setelah kyra lupe pasword blog kyra.. this is a new blog..
hohoho.. xde la cantik sangat pon.. insyaAllah kyra akan update blog kyra dengan lebih rajin lagi..
rajin ke.. :P huhuhu.. 

hope blog kyra ni banayk follower daripada blog kyra yang ag satu tu.. hahaha.. 
follower pon xlepas 30 orang.. amat sedeh sekali.. hehehe

and one more tink na kasi tau.., sape na tolong kyra up grade blog kyra yang ala ala kebudakan ni..
kerjasama anda amat dialukan2...

tu je pon untuk permulaan.. k bubye.. 

2 comments:

♥Lady Ainaa♥ said...

hehehe..rajin betul nk buat yg lain, lau ena, ena cari dlu mcm mane sekali pun sebb mls nk buat baru..rumit dan remeh...XD

Unknown said...

mmg pon ena.. hahahhax..
alrhh.. lagi pon cuti2 kolah ni xbuat pape pon..
n tibe2 rajin pulak na buat baru...
rajin lah sangat.. hehehehe